1-Day Stock & Investing Seminar

1-DAY STOCK & INVESTING SEMINAR

Ontdek In Één Dag De Eenvoudige En Bewezen Beleggingsstrategieën Die Je Moet Kennen Om Snel Effectief Te Beleggen

Top 6 leerpunten van dit seminar

  • Marcus de Maria zijn bewezen formule voor succes door middel van beleggen en investeren: PS + SG + CE + FS = consistent
  • Risk Management: het belangrijkste onderdeel van een strategie die je succes garanderen
  • Albert Einsteins 8e Wonder van de wereld - op een manier uitgelegd dat je nog niet eerder hebt gehoord of gezien
  • De twee strategieën die geavanceerde beleggers nog verder brengen
  • Waarom hebben we meer mogelijkheden om geld te verdienen dan een professionele vermogensbeheerder
  • Hoe je de strategieën voor aandelen ook kunt toepassen voor cryptocurrency / blockchain / bitcoin en op deze manier kunt profiteren van de enorme mogelijkheden in deze nieuwe markt

Meer informatie?

Voor een meerdaags seminar bedraagt de investering al gauw meer dan € 5000,-. Normaal gesproken rekent Marcus minimaal € 2.000 voor een persoonlijk half uur consult.

De "doorprice" voor dit LIVE seminar met Marcus de Maria is €247Vraag hieronder meer info aan voor de huidige relatieaanbieding! 

Meer info over dit seminar, de huidige relatieaanbieding
en GRATIS digitaal exemplaar  van Marcus zijn nieuwste boek
"The Lunch Time Trader"

(inclusief samenvattende PDF en audioboek)

Ja, ik wil graag meer informatie en ik ontvang graag 'The Lunch Time Trader'

Waarom Investment Mastery?

Waarom wij zelf Marcus de Maria's Investment Mastery benaderd hebben als de nummer 1 opleider op dit vlak in Europa, is vanwege de volgende 3 kenmerken die cruciaal zijn bij het volgen van trainingen op dit vlak:

1) Track record

Wat voor rendementen worden er door de teachers zelf gemaakt. Je hebt zoveel mensen die lezingen geven, schrijven over beleggen en investeringen, maar er zelf niets mee doen of zelfs mee mogen doen als ze bij een bank, beleggingsbedrijf of broker werken. M.a.w. ze weten niet wat het is of met eigen geld te investeren.

Marcus de Maria daarentegen heeft zich zelf, zijn lead trainers en zijn traders strategieën geleerd waarmee zij door de combinatie van mindset en skills enorm hoge rendementen weten te behalen.

Internationaal bekend als een dynamische en inspirerende spreker heeft Marcus als oprichter van Investment Mastery ondertussen het podium gedeeld met legendes als Lord Sugar, Sir Richard BransonTony Robbins, Bob Proctor, Mark Victor Hanson, Brian Tracy en Robert Kiyosaki. Hij is de auteur van het boek 'Wealth Workout - the Simple Seven Step Formula for Financial Success' en is o.a. bekend van het BBC-programma The Money Series (How To Be A Millionaire, 2011).

2) Follow up

Wat ons vaak opvalt bij beleggingsseminars, is dat er geen verdere hulp wordt gegeven. Van de follow up-mogelijkheden bij Investment Mastery zijn wij enorm onder de indruk. Je kunt na de training kiezen tussen individuele coaching, Skype coaching, of het online supportprogramma met wekelijkse webinars en tips van andere (top) cursisten en teachers/traders.

Zo’n programma hebben wij de afgelopen 25 jaar nog nooit ergens gezien. Het zorgt ervoor dat je in de flow blijft, heel veel leert wanneer je alles in praktijk brengt. Het belangrijkste: het spaart je zo ongelofelijk veel tijd uit om reeds van de trainers en topcursisten de geselecteerde effecten op een presenteerblaadje te krijgen, compleet in lijn met de strategie die je daarvoor hebt geleerd.

3) Praktisch ingesteld gecombineerd met psychologie

Het gaat om zowel kennis, kunde als de psychologie. Je kunt 1000 tips krijgen, maar als je mind set niet mee ontwikkelt, blokkeer je jezelf inzake beleggingen (geldt overigens ook voor diverse andere zaken).

Het is daarom van belang niet te luisteren naar mensen die alleen bulken van de kennis, maar ook die personen die de juiste attitude, psychologie en mindset hebben en die dit weer kunnen overdragen.

Meer info over dit seminar, de huidige relatieaanbieding
en GRATIS digitaal exemplaar  van Marcus zijn nieuwste boek
"The Lunch Time Trader"

(inclusief samenvattende PDF en audioboek)

Ja, ik wil graag meer informatie en ik ontvang graag 'The Lunch Time Trader'